Wednesday, March 5, 2008

Mars, mars måne...

Här är vår stora lilla kille, med gröt i hela ansiktet. Nyklippt och fin är han också. Vi tyckte att det räckte med Gollumspret så vi tog trimmern och bara kapade. Läskigt, det gjorde faktiskt lite ont i hjärtat när tifsarna föll till golvet, och det blev en ganska stor hög. Nu när man han vant sig så känns det som det blev rätt bra ändå.


I helgen hade vi besök av hela familjen Ohlström, den äldre...eller hur säger man. Farfmor Sara, farfar Bosse och farbror Martin kom på visit från Göteborg och Kalmar. Vi hann med lite Let´s dance, några fighter med Guitarhero, goda middagar, Melodifestival förstås och lite trädgårdsarbete innan det var dags för vardag igen. Träd ska klippas och grenar plockas. Det finns väl en hel del annat också som bör göras men det får väl vänta ett tag. Jag är rätt nyfiken på att se vad som gömmer sig under alla löv här ute. Misstänker att det är en hel del vitsippor men kanske dyker det upp både det ena och det andra bland träden, vi får väl se.

För några helger sedan var vi på dop i Vidingsjö kyrka, det var lilla Noa som döptes och det var så fint så. Love var som ni ser väldigt upptagen av att titta i sin lilla väska han hade med sig och brydde sig inte alls särskilt mycket om att Noa fick sig ett dopp där framme eller att det spelades vacker musik.

Godnatt och kram











Pella o Noa

No comments: