Monday, September 15, 2008

dagis dax

ja i dag var det första dagen på dagis, vi var på inskolning en timma i dag på klubban som avdelningen heter som love ska gå på. det gick i allafall bra, love verkade inte bry sig nämvärt om var han var, han gick direkt och lekte med leksakerna och några av barnen som var där. Så det känns som det kommer att gå bra även resten av veckan. man börjar ju lite försiktigt och sen ökar man tiden man är där mot slutet av vecka 2. Lite konstigt känns det ju att redan lämna bort honom. känndes ju som han föddes precis. men det blir nog bra för honom att få leka med någon annan än pappa med.

I helgen hade vi besök av Liza och Anders och Pia och Osckar, var en mycket trevlig och avslappnad tillställning, tack för trevligt sällskap även om vi inte fick avgöra alias spelet som jag och Pella så överlägset ledde. (love ville inte sova). En del guitarhero hanns med också, liksom ett besök på Söderköpings gästabud, som är en typ av medeltidsdagar.

Våran katt Cornelis hittade på en litet äventyr i helgen också. Hon hade på något vis lyckats klättra upp i en väldigt (ca 25 meter) hög tall, där hon måste ha suttit och jamat i ca ett dygn innan jag av en slump hittade henne, och hon vågade givetvis inte komma ner. Men efter ett samtal till våran vän och arborist Tomas så kunde katten räddas genom ett hjältemodigt klättrande av tomas och hon firades tillslut ner till säker mark igen i en sportbag. Sedan frossade hon i tonfisk och vilade resten av dagen.

nu ska jag vila lite med för love ligger och sover lite just nu, förkyld är han med (och pappa också) lite nya bilder kommer senare, jag lovar.

//Magnus

2 comments:

Magnolia said...

Jepp - kattäventyret tog på stackars lizas nerver...*huu* Tyckte sååå synd om cornelis.

Tack själva får vi säga, det var jättetrevligt att bara hänga och umgås en helg. Det händer inte så ofta.

Kramisar Liza

Anonymous said...

Dagis... redan. Snart lär han sig svära. Det blir spännande för er!

Kram