Saturday, April 10, 2010

Bä bä vita lamm

Ja idag har vi varit och hälsat på lammen i Fyrby. De var så ulliga och gulliga. Ett par var födda i natt så de var inte stora, andra var bara några dagar gamla och ytterligare några hade hunnit bli en månad. Både Alvin och Love satt inne hos lammen och tittade och klappade i halmen. De verkade väldigt förtjusta i Alvin och han klappade och gosade med dem, Love var lite mer avvaktande men några klappar fick han in i alla fall. En väldigt kelig katt var det också som kröp upp hos Alvin och strök sig mot hans ansikte, det tyckte han var jätte mysigt. Han satt mitt på ladugårdsgolvet och fnittrade när katten gosade med honom.
Efter allt mys med lamm och tackor så gick vi ut och tittade på maskiner som för Love var ungefär lika häftigt eller bättre. En bamsestor tröska såg vi och någon sorts stor trädmaskin som var väldigt fiffig. Så blev vi inbjudna på fika också och blev sittande i matrummet hos Inger och Lasse en lång stund. Elsa och Fredrik följde efter Love runt och upptäckte stora trappan medan vi satt och pratade. Det var väldigt mysigt. Trevligt med så goa församlingsbor.
Vädret har varit riktigt tråkigt idag med kyla och blåst, brrr. Vi vågade oss ändå ut och grilla lite korv till lunch, det var gott men oj så kallt.
I veckan blev vi tant Pella och farbror Magnus till Liza och Anders lilla bebis, det blev en Samuel som tittade ut i onsdagsmorse. Stora grattis kramar till dem alla tre!

No comments: