Monday, April 16, 2007

Solig helg i Göteborg


Vi har haft en riktigt härlig helg i Göteborg. Visat magen för "farmor och farfar" och gått på Baby & Barnmässa. Så många magar vi fick se och barnvagnar på samma ställe. Lite gosaker fick vi med oss hem bl a en skötväska och en Babybasic box och så ett kärt återseende av gamla kompisar Daniel och Linda som nu hade en liten pojke på sisådär tre år. Uppfattade tyvärr inte vad gullet hette men söt var han och ännu en var på gång. Lite shopping hann vi också med, en ny telefon till Pella och så lite glassätande i solgasset. Härligt härligt. Lyckades klämma in en stor och god Hagabulle också på söndagen, det måste man ju bara göra. Vill bara poängtera att jag (Pella) inte åt en hel själv utan att vi delade alla fyra!
Magen växer, i morse sa dem på Öppet Hus att det nog skulle bli en 5 kilosbebis. Dem gör allt för att skrämmas som har sitt på det torra. Får väl lägga in en nyare bild snart.
Sitter annars bara och längtar ut till solen, är lite avis på vaktmästarna här ute som håller på att plantera blommor på gravarna i solen. Ser mycket skönare ut än att sitta här inne och uggla...(eller göka som jag så fint har sagt någon gång...av misstag!! Fågel som fågel, eller?) Ikväll blir det grilla!
Fridens!

No comments: