Monday, October 1, 2007

Grattis David och Elin!




Helgen som varit har lilla familjen Ohlström spenderat i Västmanland och Dalarna, David har ju nämligen gått sta och gift sig med sin Elin. Det blev fredagnatt hos kusinerna för Love med tillhörande föräldrar och sedan bilresa, bröllop med fest och hotellnatt i Lugnet och ett trevligt avslut med shopping på Cupolen i Borlänge. En helhelg alltså, en väldigt trevlig sådan. Vi är alla tre väldigt glada över att fått träffa och umgåtts i alla fall lite grand med brudparet och vännerna Pia och Oscar (our partners in crime - vi träffas bara vid bröllop, vi måste sluta träffas så här).

Den kvinnliga delen av familjen Ohlström (alltså jag, ingen utav katterna, de fick stanna hemma) uppskattade i allra högsta grad stoppet i Borlänge eftersom hon då fick möjlighet att fylla på garderoben som på något sätt inte längre erbjuder mycket som passar. Kan det vara möjligt att det underliga nu har skett där som vi har hört talas om så många gånger...att fukten i garderoben har krymt kläderna, eller kan det ha hänt något under flytten (ett annat storlekssystem i Östra Ryd månne). Hur som helst finns det nu några fler alternativ vilket borde innebära att Love inte längre behöver sitta ledsen och vänta medan mamma försöker hitta något att täcka sin lekamen med. Jippi ropar nog alla inblandade parter.

Måste bara säga att detta komplex av affärer lämnade stort avtryck, där finns verkligen allt under ett tak. Imponerande och verkligen "compact shoping". Att bo på hotell var också väldigt trevligt, skönt att komma bort lite och få frukost serverad. Helmysigt, hade varit mysigare dock om Magnus inte druckit fullt så mycket vin så han kunde hållit sig vaken några minuter när vi landade i sängen på natten vid halv två. Får väl vara lite tacksam att han ändå stod på benen och att han inte tog över något mikrofon på festen och sjöng någon Lasse Berghagen klassiker eller än värre Björn Rosenström (det har nämligen hänt förut). Nä så farligt var det verkligen inte. Kanske ser man bara saker lite klarare när man är helnykter själv. Tack föresten, David och Elin för att det fanns ett gott alkoholfritt vin, inte ofta man stöter på det.

Godnatt, godnatt. Nu ska jag snart krypa ner och sussa bredvid Love på en madrass i Söders matrum. Pax!

No comments: