Monday, July 5, 2010

Kråkvakt i helgen


Så här ser det ut när man är kråkvakt på Storängsgatan.
Lite käk till Kurt och lite närkontakt för Mange. Kurt har varit väldigt sällskaptsjuk och hållt sig i närheten när Malin och Andreas har varit borta på bröllop.
Resten av helgen har ägnats åt förkylning och trevligheter...mest. Magnus, Love och Alvin var på grillkväll på dagis i fredagskväll medans jag låg hemma och vilade med hosta, snuva och feber. Lördagen släpade vi oss iväg, hela familjen i nya bilen, till Ekön för lite sol och bad. Sol blev det ju absolut men badet hoppade vi över, pålandsvinden gjorde att det säkert var 10 grader kallare där än här så vi nästan frös om vi inte låg platt på stenen. När vi kom hem igen upptäckte vi att det inte riktigt var samma friska vindar inne i landet, puh så varmt det var. Väl hemma var det bara att springa in, ta en snabbdusch och fara vidare till Östra Ryd där det vankades gott sällskap och väldigt god mat och vin som Fredrik och jag delade på. Mums. Tack Erika!
Söndagen blev inte riktigt lika slö, det var målning av foder vid altandörren och en provisorisk trappa som skulle sättas upp, sen blev det shopping i värmen. Ett stycke dammsugare inhandlades för en stor summa pengar (tycker vi i alla fall) och matförråden fylldes på. Det visade sig att den nog är värd de där pengarna, det har nog aldrig varit så rent förut. Tyst och med rejält drag, så härligt. Jag städade, nästan, med glädje igår kväll medans Magnus blåste upp den nya poolen, med pump får tillägas! Sen blev det gott grillat och sent i säng för alla fyra. Det ledde till något gott i allafall, idag vaknade inte Alvin förrän halv åtta och Love ännu senare. Jippi. Lugnt och skönt!

No comments: