Friday, March 27, 2009

Alvin Alexander Benjamin Ohlström!

Tack Angelica, du fick upp våra ögon för namnet som stått överst på flera listor både när Love föddes och den här gången. Det blev Alvin tillslut. Alexander har vi brottats med länge och det bestämde vi väl oss för ganska fort men det kändes inte som hans förnamn så nu fick det bli så här. Benjamin har också funnits med länge men inte riktigt accepterats av pappa helt och hållet men så här verkar det gå bra, det är ju både fint och bibliskt och har en bra betydelse. Något bibliskt måste vi ju få in, eller hur? Just nu är lillplutten och storplutten på HTC och gottar sig, fredagsfika och uppvisning. Love och jag har eget fredagsfika med knäcke och kaka. Smaskens. Försökte med lite äpple också men det gick sådär idag.
Love är för det mesta stolt och duktig, han vill trösta, klappa och krama och gunga lillebror.
Har hunnit med lite idag fast vi lyckades ligga kvar i sängen rätt länge i morse. Love kom in till oss tidigt och SOMNADE OM. Helt otroligt, händer aldrig annars. Han somnade om och sen låg han bara och tittade lite och gosade en lång stund medan jag ammade Alvin. Men Love och jag har städag toaletterna och Magnus har satt upp en grind här nere så inte Love ska gå upp ensam för trappan. Nu ska vi gå och busa lite. Kram

4 comments:

Anonymous said...

Alvin och Love låter bra i hop! Visst är det en barnfilmsfigur, "Alvin och gänget"?
Lite tyskt, lite grekiskt och lite hebreiskt, det blir utmärkt!

Välkommen till världen Alvin!

Kram

Anonymous said...

Ja men varsågoda, åhh så roligt att ni gillade tipset :) och extra kul förstås att ni tänkt på det redan tidigare!! Låter verkligen superbra ihop med Love ju! Och fina mellannamn har ni också valt!

Sköt om er, vi hörs och ses framöver!

Kramar

Angélica, Peter och Alfred

Magnolia said...

Love och Alvin - mycket fint o gulligt...Ser verkligen fram emot att träffa den lille...Kram

Anonymous said...

Vad roligt att ni orkar och hinner uppdatera bloggen =)Vi följer er lilla familj och önskar er allt gott i vårsolen!

/pia och oscar