Sunday, March 8, 2009

Ännu ett litet steg närmare bebis

GRATTIS FREDRIK OCH ELISABET TILL LILLA POJKEN!
Vi väntar vi fortfarande, fortfarande och fortfarande, det är ju inte riktigt dags än men ändå. Det känns som det kunde vara dags, är lite trött på det här nu. Är väl inte överdrivet stor men magen spänner och det knölar omkring där inne som bara den ibland och det är inte roligt att gå här upp och ner i trapporna. Blir inte mycket fysist aktivitet för mig förutom vattengympan och den är guld värd. Vi tar små steg i alla fall mog dagen D. Igår var vi på IKEA och såg till så vi har någonstans att lägga den lillas kläder. Love fick en ny byrå så vi kan använda skötbordets byrå till bebisen och så fick han ett litet bord och en liten stol att sitta och leka vid så nu är det lite mer ombonat i hans rum. Love och jag skruvade ihop dem tillsammans igår och i morse. Lite knöligt att sitta på golvet och krypa omkring efter skruvar och mejslar men jag överlevde med lite ömma kroppsdelar. Vi hittade en overall också, det måste han/hon ju ha, Loves passar ju inte direkt. Han behövde ju ingen overall i juli. Det fanns inte så många och välja på på ikanohuset tyvärr men vi hittade en som får duga, en blå med stjärnor på. Som vanligt fick vi med en hel del annat hem också, både från IKEA och Biltema.
Ikväll har jag duschat också! Vilken sensation, kanske ni tänker, men det var första duschen i det här huset. Innan har vi ju bara haft badkar, något som jag inte direkt har uppskattat. Värsta gympapasset för mig att ta mig i, sedan sitta och duscha och ta mig upp och ur igen. Pust och stön. Men nu har vi haft rörmokaren på besök i veckan och fått en så fin duschhörna i källaren med stort duschmunstycke så det känns som det regnar på en. Sen var det bara att hoppa ut på det varma golvet, härligt. Lite ödsligt bara där nere, ett jätte stort badrum med bara dusch och toalett och en träbock där vi kan hänga våra handdukar. Och så jordgloben förståss som jag fick lov att ställa in för att se vad jag höll på med. Var så mysigt så.
Magnus har ägnat all ledig tid åt badrummet och åt att klippa träden här ute, har inte sett han så mycket idag, men nu ligger han här i alla fall och tittar på Beck.
Det ska jag också göra.

1 comment:

Anonymous said...

Kära vänner, hoppas att ni har det bra! Vi har det bra, idag var vi på ultraljudet och jag grät hela tiden =) Allt såg jättefint och helt normalt ut vilket fick oss att pusta ut och faktiskt fatta vad som är på gång att hända i våra liv! Bilderna talar sitt egna språk här på kylskåpet, vilket mirakel!
Mina bröder fick varsin son nu i feb/mars och i augusti kommer ytterligare en pojk, det blir livat framöver! Stor kram till er!
/pia&oscar