Sunday, November 8, 2009

Vi har hunnit med lite idag i alla fall. Mange och Love var ju och köpte vet som ju sen skulle staplas, så när Love sov middag så staplade vi en fin stapel vid garaget. Det blev några varv med skottkärrorna men nu ligger den där så fin... och en del eldas "as we speak". Det blev lite krattning också, så mycket löv det blir av de här fruktträden och buskarna. Har bara hunnit med det lätta hörnet av trädgården, det är ju desto mer kvar. Bruna fula blöta löv, päronträdet, äppelträden och hela busken på framsidan. Stånk och stön. Får väl ta tag i det någon dag. Nu tittar vi på Vem kan slå Filip och Fredrik. Tänkte vi skulle ta tag i min födelsedag lite också, måste få iväg någon slags inbjudan nu. Kan ju skicka iväg en tanke i allafall, ut i Cyber space, den 12 december verkar det landa på för den som vill.
Love fick åka traktor idag när de köpte veden, tillsammans med Pelle. Det är populärt ska ni veta. Han fick visst följa med och mata tjurarna också och det var väl inte riktigt lika kul. Imorgon jobbar Magnus på dagis med både Alvin och Love, det ska bli spännande att höra hur det har gått sen. Love ska säkert testa honom lite. Lilla gullungen, han är helt underbar nu. Säger så kloka saker och gör så duktiga saker. Och den andra lilla gullungen bara ler så fort man kommer i närheten. Så fort Love kommer förbi så skrattar han, om det inte kommer något hårt först vill säga.
Nä nu ska jag krypa upp soffan och BARA titta på tv. Nu kommer Cornelis också och vill vara med. Lite gos från henne till er alla.

1 comment:

Elsa said...

hm... kanske man kan komma den 4:e