Thursday, March 25, 2010

ALVIN 1 ÅR!!!
Ja, nu har vår lille plutt blivit ett år. Kan inte fatta att det har gått ett år sen vi åkte in den där morgonen till förlossningen och samtidigt känns det som att han alltid har funnits här. Dagen firades med nära och kära här hemma. Det blev liten buffé med kallskuret och potatissallad, hallonmoussetårta (som varken var lättgjord, snabbgjord eller lätthanterlig) och ballonger, serpentiner och presenter och ett litet ljus förståss i födelsedagståget.

Alvin gillade tårtan, det syntes ganska tydligt, han hade hallon i heeela ansiktet ända upp i pannan. Gullungen. Det var första gången han fick äta sötsaker och fick välja, vraka och mumsa. Han fick umgås mycket med mormor och morfar också och farmor och farfar, det blev lite promenad i vagn och lite promenad på egna ben. Än så länge blir det med stöd men det dröjer kanske inte så länge innan han trampar iväg själv.
Alvin verkade nöjd över sina presenter för att inte tala om Love, han har lekt massor med Alvins nya saker men han har inget problem med att säga att det är Alvins.
Idag har de varit på bvc och Alvin har fått spruta, det verkar ha gått bra även om han var lite kinkig i eftermiddags. Mange ringde vi halv sex och frågade om jag inte skulle komma hem snart för han orkade inte mer. Jag stack direkt. Längtade hem så klart efter en lång dag med möten och begravning som inte var helt lätt. I morgon ska jag vara hemma med mina pojkar och ha det lite skönt, hinna krama om dem lite och så. Annars är det jobb som gäller i helgen med, 3 dop och palmsöndagsmässa med musikal. Snart är det påsk!

3 comments:

Pia said...

HURRA från oss i efterskott!

kram!

Pia said...

HURRA från oss i efterskott!

kram!

Magnolia said...

Ge fina Alvin en födelsedagspuss från mig =)

Kram