Sunday, October 12, 2008

Besök från storstan

Vi har försökt haft en lugn helg. Jag jobbade lite både igår och idag, två små flickor har jag döpt (fast så små var dem inte längre) en liten Olivia och en Johanna. Riktiga sötnosar båda två. Idag blev det också en gudstjänst för små och stora med lovsång och tack som tema. Barnen fick rita saker de är glada och tacksamma för, det blev både föräldrar, fördelsedagar och krokodiler. Det var mysigt. Och så hade vi en kändis på besök, Lolita Ray från Stockholm som går för klimatet från Stockholm till Hamburg tittade in på ett besök och skulle sova i Gårdeby församlinghem. Hon blev verkligen glad för korvstroganoffen som serverades efter gudstjänsten. Hoppas hon får en fortsatt bra vandring.
Vi har haft besök hemma också, Bent Uno och Anna var här från Göteborg en snabbis när dem pacerade på väg hem från Stockholm. Jag hann säga hej mellan dop och gudstjänst i alla fall i tio minuter. Och så var Ici och Tomas här en sväng på förmiddagen med Demi och drack lite kyrkkaffe, gudstjänsten missade dem dock för dem var i fel kyrka.
Igår var vi på middag hos Kimo och Annika i Söderköping, det var väldigt mysigt och trevligt. Love höll låda som vanligt och rensade köket för dem, brödpenseln var roligast utav allt tror jag och rivjärnet fick en ny placering på dörrmatten vid köksdörren. Vi ska snart bli grannar eller i allafall bo väldigt mycket närmare varandra, helt klart promenadavstånd.
Frid och allt gott!

No comments: