Tuesday, October 14, 2008

Flytt på gång...igen!



Här är det, vårt nya hus. Visst är det fint? Vi skrev på igår och längtar jätte mycket tills vi får flytta in. Vi kommer nog sakna prästgården, allt vackert här ute och så men det ska bli skönt med något eget och lite mindre som går att göra lite mysigt... och så ligger det inne i Söderköping så man kan hanlda efter kl 19 utan att behöva åka två mil och promenera vid kanalen. Stilen är gammal och det mesta ganska nytt. Tror vi kommer trivas väldigt bra. Allt är bra med magen, den växer och verkar må bra och jag med. Love verkar trivas på dagis också, lite synd bara att han måste byta i februari men det ska nog också gå bra. Vi får ta det lite försiktigt. Mycket på en gång för honom, nytt hus, nytt dagis och ny liten syster eller bror. Och så en ny syssling på det när Fredrik och Elisabeth får sin bebis. Han är ju en lugn och trygg kille så det ska nog gå, vårt lilla gulletroll.

5 comments:

Anonymous said...

Åh! Ni kommer få det alldeles underbart i huset! Längtar redan tills jag får komma och hälsa på
:-)

Anonymous said...

Flott, gratulerar...

// E

Anonymous said...

Såå underbart att höra om allt som är på G i era liv, stort grattis till bebisen i magen och till ert alldeles egna hus!

Kramar från Peter, Angélica och Alfred

Magnolia said...

Aningen oväntat måste jag säga =O men stort grattis till allt...huset verkar jättefint!

Kram

Anonymous said...

Fint hus! När flyttar ni in? Jag är ledig nästa gång i öh... mitten av december. Fast ni kanske inte flyttar in förrän i februari?
Älsa