Tuesday, January 19, 2010

Skriv nåt då. Jag tittar och tittar och hittar inte en endaste liten kommentar.... :(
Finns det någon där ute i cyberrymden?

7 comments:

Bettan said...

Ja, dåligt att jag inte kommenterar när jag läser! Läste om vigseln du hade häromdan. Vilket härligt yrke du har! Är ju rätt nyfiken av mig... hur kommer det sig att du blev präst?

Fredrik H said...

Man tycker ju inte att man har så mycket intressant att komma med alltid. Men det är förstås fel! Jag har ständigt något klokt och spännande på tungan....."- Elsa!" höll jag på att skriva nu men det blir litet väl vågat så det gör jag inte. Istället kan jag säga att jag från tårna upp till mina ganska buskiga ögonbryn (för att vara en vital 37-åring) är djupt oförstående inför det faktum att du hinner med något annat än att ligga i fosterställning framför TV:n och mumla "sem...es..teeer...
..Mau..ri.tius.....NU.." Jag som inte lyckas koka couscous åt mig själv alla gånger. Och jag är SÅ tacksam över att Elsa lärt sig att smörja sig själv. Även de två sötaste ungarna i universum måste kräva en hel del kraft och själv blir jag ofta alldeles slut så fort jag har tex. badat skumbad eller....köpt en slips? Du är en hjälte! Fast jag också är rätt bra. Bara latare. Eh...jag menar förstås att jag prioriterar att "bara vara". Mm. Jo. Precis. Grattis! En helt färsk kommentar!!

Sofia said...

Förlåt! Jag läser alltid vad du skrivit. Blir så glad när det kommer ut nya bilder så jag får se hur småkillarna växer. Saknar er! Kram!!

E said...

Vad skulle de upp och göra klockan fyra!

Det är ju alldeles galet.

Pia said...

Åh vännen! Jag läser ju också, lovar att kommentera bättre!

Stor kram, vi ses på lördag, det ska bli så roligt!

småstjärnorna said...

Tittar in här nästan dagligen! Hinner bättre läsa än att kommentera dock. Sopigt att vi inte fick ses idag! men ni tittar ju förbi här snart har jag hört! Kram

Magnus, Pella, Love och Alvin said...

Tack, vad gulliga ni är!
Fredrik, allt du säger är intressant...faktiskt. Det var väldigt roligt att träffas igår och kramas lite. Pia, du med. Dopet var så fint så fint, som sagt så grät jag ju när du sjöng. Hoppas vi ses snart igen. Elin, verkligen jätte synd att ni inte kunde komma iväg. Är ju inte så långt kvar tills vi kommer till er. Ska bli spännande.