Tuesday, July 3, 2007

Nya (lilla) lyan synad..






Ja nu har vi äntligen fått nycklarna till vårt lilla torp, Pella och jag åkte ut och kollade på våran blivande herrgård i dag. Vi har varit där en gång förut i november och tittat, men då var det kolsvart. Nu grönskade ekparken bakom huset och allt såg annorlunda ut. Grönt och fint och otroligt stort! Det blir nog att stänga till några rum i början innan vi har utökat familjen lite mer. Det fanns en del som vi kanske skulle vilja få fixat, bland annat i köket som var en blandning av luckor i trälaminat, 90-tals blå tapet och korkmatta.... plus att en del rum kanske skulle behöva lite nya tapeter eller färg. Vi kan åtminstonde husera både fam Ohlström och fam Söder på samma gång om nu det skulle bli aktuellt (blir nog en inflyttningsfest vad det lider, finns gott om sovplats).


Vi har också lyckats att säLja lägenheten. Kontrakt skrevs på innan midsommar så nu kan vi ta det lite lugnt och titta på vårt skapligt feta kontoutdrag under sommaren. Det blev en ganska snabb budgivning med 6 st intresserade, och det hela var över på två dagar och den bästa affären jag gjort hittils i mitt liv var ett faktum... he he he.

3 comments:

Anonymous said...

Tack för den fina inbjudan. Vi kommer gärna och övernattar i den stora och härliga herrgården. Hoppas allt går bra med barnafödande och annat som vi inte kan vara med om eftersom vi är på utlandssemester men vi kommer att följa er med spänning via internet.
Många kramar från fam. Ohlström

småstjärnorna said...

Hej hej!!! Tänker på dig, pella, och det du har framför dig. Minns inte vilket datum det var, men skulle tro närsomhelst. Lycka till och lova att du hör av dig!!!
Så ni ska köpa/har köpt herrgården eller fattade jag det rätt? WOW! Verkar supermysigt ju! Bra med plats, då kan vi komma och hälsa på!
Jag har tänkt maila dig, men som du sa så är det inte så ofta man har tråkigt eller är sysslolös, men det händer! (Vi är rätt slöa på att skriva i vår blogg också)
Ta hand om er! Kram/Elin

Anonymous said...

Hej på er tre!
Vilken härlig prästbostad =)Hoppas att du har det bra Pella trots maggen, nu är det ju snart dags för en annan fas.Lycka till! Kram från Sköndal.