Tuesday, July 10, 2007

Vänta, vänta, vänta...



That is what I do! Börjar bli redigt less på det här kan jag säga. Inatt fick jag gå upp och kissa 5 gånger! Fatta vilket spring och fatta vad dåligt jag har sovit. Lilla vän där inne i magen, KOM UT! Mamma ska vara så snäll så snäll.
Jag tänkte att en heldag på Kolmården skulle säkert få det lilla livet att tacka för sig där inne och titta ut men nej. Hela lördagen gick jag runt med Magnus, syster Linda och hennes familj (Mats, Samuel och Johannes) och tittade på stora och små djur men inget hände. Eller jo, fötterna svullnade förståss upp lite mer än vanligt och jag var otroligt trött och jäspade hela kvällen men annars inget nytt. Vi tittade på lilla Enzo (när jag gick förbi låg han förstås och sov men man såg en axel och ett litet öra)(som ju är en gorilla och inte en gibon som aporna på bilden), på rovfåglarnas uppvisning och delfinerna i delfinariet (där jag nästan började gråta för att det var så vackert !!!???) och klappade getter och grisar på barnens zoo...jag och Magnus för Johannes ville inte gå med in.

Idag är det lillbrors födelsedag så jättegrattis till honom. Hipp hurra för Robban som blir 16 år idag. Till alla Kungsörare kan jag ju skicka en varnande hälsning: håll er borta från gator och torg idag för idag är dagen när Robert Emil Söder får börja övningköra!! Lycka till lille bror!

1 comment:

Unknown said...

Hej kusin! Såg att du inte skrivit på fyra dagar och tänkte att kanske var det dags nu, men icke! Kämpa på, och håll oss underrättade om när Maximus har anlänt och vi får äta strössel!
Stora kramar till er!
Jenny